Fyraftensmøde d. 5. nov. 2015 på Blue Water Arena

Fyraftensmøde d. 5. nov. 2015 på Blue Water Arena

Fyraftensmøde d. 5. nov. 2015 på Blue Water Arena

Fantastisk fyraftensarrangement...

Aktiv Fritid afholdte det 8. fyraftensmøde i rækken. Direktør for børn og kultur Jørn Henriksen bød velkommen og gav bl.a. en status på Paradimeskifte V.2.0. i kommunen.

Aftenens up-date på Aktiv Fritid havde specielt fokus på et nyt tiltag, der er lavet i samarbejde med svømmestadion Danmark.

Aktiv fritid fik overrakt en check på kr. 10.000 fra Team Motion Esbjerg, hvilket vi er meget stolte og beæret af. Pengene skal bruges til et julearrangement, hvor vi samler børn, unge og fritidsguider i Aktiv fritid.

Derudover kunne vi berette at Aktiv fritid er indstillet til Danskernes Idrætspris (se mere her, hvor man kan afgive sin stemme). Vi er meget stolte :-)

Sidst men ikke mindst havde vi fornøjelsen af, at kunne præsentere et foredrag med:

Lars Christiansen “Når sandheden skal frem”

Lars Christiansen valgte at stoppe karrieren i 2012, og siden har han holdt en lang række foredrag for både virksomheder og foreninger landet over. Med sin altid karismatiske personlighed både motiverede, inspirede og ikke mindst underholdte Lars deltagerne med historier og anekdoter fra sine mere end 20 år med håndbold, om motivation, målsætninger, og stresshåndtering. Lars fortalte derudover åbenhjertigt om den sværeste periode i sit liv, hvor han fra det ene øjeblik til det andet blev ramt af en vedvarende dødsangst – hvordan han valgte at tackle denne helt uvante situation og dermed kom videre og til hvordan han har det i dag.

Aftenen blev afsluttet med tid til netværksdannelse, erfaringsudveksling og forplejning.