Fyraftensmøde torsdag d. 20. april 2023

Fyraftensmøde torsdag d. 20. april 2023 kl. 16.45 - 20.30 på SOSU Esbjerg

Fyraftensmøderne i Aktiv Fritid er en mulighed for at netværke på tværs af fag og forening. Fyraftensmødet er for samarbejdspartnere og fagpersoner, der arbejder med målgruppen ”Børn i udsatte positioner”,  samt frivillige foreningsledere, som vi gerne igen vil takke for deres helhjertede indsats med ”vores” børn.

Til det kommende fyraftensmøde kan du glæde dig til et program, hvor Aktiv fritid vil give en status på sit arbejde og hvor Lasse Svan med sit foredrag:

Fløjens perspektiver -– både på håndbold- og livsfortællinger. 

Lasse har med sin succesfulde håndboldkarriere skulle finde en balance med familie- og privatlivet. Det har ikke altid været let, for der forventes tilstedeværelse i begge sfærer. Hør om Lasses kamp med at tilfredsstille begge sider af sit liv.

Du kan orientere dig i det fulde program samt tilmelde dig ved at klikke på linket til højre.

Vi afholder Fyraftensmødet på SOSU Esbjerg, Gjesinglund Allé 8 - 6715 Esbjerg N

Arrangementet er gratis og incl. forplejning (der er 150 pladser som fordeles efter "først til mølle" - jf. dog nedenstående forbehold under "OBS!").

Du skal være opmærksom på følgende:

  • Din tilmelding er personlig – det vil sige, at andre fra samme institution eller forening ikke kan deltage i dit sted. Hvis du alligevel ikke ønsker at gøre brug af din plads, skal du i stedet melde afbud på cmh@esbjerg.dk

  • Udeblivelse uden afbud medfører ”no-show” gebyr på kr. 250 til dækning af udgifter til forplejning.

  • Sygdom på kursusdagen meddeles senest kl. 8.15 på mail cmh@esbjerg.dk eller pr. SMS til 23295319

OBS! Vi ønsker, at de frivillige foreninger er så bredt repræsenteret som muligt. Derfor forbeholder vi os ret til at sætte et max. deltagerantal fra de enkelte foreninger, da de 150 pladser hurtigt er væk, hvis hver forening sender 6-7 deltagere.