Fyraftensmøde torsdag d. 14. sept. 2023

Fyraftensmøde torsdag d. 14. sept. 2023 kl. 15.00 - 18.00 i Esbjerg Konference & Event (Esbjerg stadion)

Fyraftensmøderne i Aktiv Fritid er en mulighed for at netværke på tværs af fag og forening. Fyraftensmødet er for samarbejdspartnere og fagpersoner, der arbejder med målgruppen ”Børn i udsatte positioner”,  samt frivillige foreningsledere, som vi gerne igen vil takke for deres helhjertede indsats med ”vores” børn.

Til det kommende fyraftensmøde kan du bl.a glæde dig til et program, med up date fra Aktiv fritid, nyt fra UNG Esbjerg, indspark til foreningerne fra DGI, samt hjerneforsker Ann E. Knudsens foredrag:

DEN LILLE FORSKEL PÅ MÆND OG KVINDER, I FORHOLD TIL STRESS, MOTIVATION OG RESTITUTION.

Du kan orientere dig i det fulde program samt tilmelde dig ved at klikke på linket til højre.

Vi afholder Fyraftensmødet på Esbjerg Konference & Event (Esbjerg stadion), Gl Vardevej 82. Find vejParkeringskort. 

Arrangementet er gratis og incl. forplejning (der er 100 pladser som fordeles efter "først til mølle" - jf. dog nedenstående forbehold under "OBS!").

Du skal være opmærksom på følgende:

  • Din tilmelding er personlig – det vil sige, at andre fra samme institution eller forening ikke kan deltage i dit sted. Hvis du alligevel ikke ønsker at gøre brug af din plads, skal du i stedet melde afbud på cmh@esbjerg.dk

  • Udeblivelse uden afbud medfører ”no-show” gebyr på kr. 250 til dækning af udgifter til forplejning.

  • Sygdom på kursusdagen meddeles senest kl. 8.15 på mail cmh@esbjerg.dk eller pr. SMS til 23295319

OBS! Vi ønsker, at de frivillige foreninger er så bredt repræsenteret som muligt. Derfor forbeholder vi os ret til at sætte et max. deltagerantal fra de enkelte foreninger, da de 100 pladser hurtigt er væk, hvis hver forening sender 6-7 deltagere.