Fyraftensmøde tirsdag d. 22. september 2020

Fyraftensmøde tirsdag d. 22. september 2020 kl. 16.45 - 20.30 er desværre aflyst pga. COVID. Vi beklager igen at måtte aflyse vores Fyraftensmøde og håber at se jer alle, når vi får mulighed for at afholde et nyt arrangement.

 

Se videohilsen fra Aktiv fritid her

Fyraftensmøderne i Aktiv Fritid er en mulighed for at netværke på tværs af fag og forening, og er for alle, der i kraft af deres job eller fritidsaktivitet er involveret i arbejdet med socialt udsatte børn og unges fritid.

Til det kommende fyraftensmøde kan du  glæde dig til et program, hvor der er fokus på forståelse af "nutidens unge" samt dét at være barn i en helt ny kultur med indlæg af blandt andre kultursociolog mm. Emilia Van Hauen og skuespiller mm. Farshad Kholgi. Du kan orientere dig i det fulde program samt tilmelde dig ved at klikke på billedet til højre.

Som noget nyt holder vi mødet på SOSU Esbjerg, Gjesinglund Allé 8 - 6715 Esbjerg N

Arrangementet er gratis og incl. forplejning (der er 150 pladser som fordeles efter "først til mølle" - jf. dog nedenstående forbehold under "OBS!").

Du skal være opmærksom på følgende:

  • Din tilmelding er personlig – det vil sige, at andre fra samme institution eller forening ikke kan deltage i dit sted. Hvis du alligevel ikke ønsker at gøre brug af din plads, skal du i stedet melde afbud på cmh@esbjergkommune.dk.

  • Udeblivelse uden afbud medfører ”no-show” gebyr på kr. 250 til dækning af udgifter til forplejning.

  • Sygdom på kursusdagen meddeles senest kl. 8.15 på mail cmh@esbjergkommune.dk eller pr. SMS til 23295319

OBS! Vi ønsker, at de frivillige foreninger er så bredt repræsenteret som muligt. Derfor forbeholder vi os ret til at sætte et max. deltagerantal fra de enkelte foreninger, da de 150 pladser hurtigt er væk, hvis hver forening sender 6-7 deltagere.